Pinergia

Les persones

Ja som 5 socis! Tu també ho pots ser:

EM VULL FER SOCI

Socis treballadors:

xaviXavier Duran Reus

Enginyer Industrial especialitzat en enginyeria elèctrica per la UPC (ETSEIB, 2008-2013).

Experiència laboral al Centre d’Innovació Tecnològica en Convertidors Estàtics i Accionaments durant dos anys (2012-2014).

Matrícula d’Honor del projecte de final de carrera amb premi de la càtedra Endesa com a millor projecte de final de carrera 2013 en l’àmbit d’innovació en l’enginyeria elèctrica.

A partir dels estudis i la seva experiència laboral s’ha interessat pel tema energètic, en tant que l’entén com un problema global, multidisciplinari i d’importància cabdal per al futur desenvolupament del territori.

evaEva Campi Miralles

Llicenciada en Ciències Ambientals a la UAB (2008-2013).

Pràctiques d’empresa al Parc Natural del Cadí-Moixeró, duent a terme tasques de conservació de fauna protegida. Col·laboracions en projectes de protecció i conservació de flora autòctona del Parc.

Gràcies a la formació acadèmica rebuda, i a l’educació transmesa per la família, s’ha interessat per la conservació i gestió del territori, entenent que per poder arribar a un equilibri sostenible entre natura i societat de manera global, cal actuar primer en l’àmbit local.

angelÀngel Illa Arnau

Fundador de INGESCO i de SMART RURAL LAB, un projecte que pretén impulsar els sectors d’energia, alimentació i aigua a l’entorn de Mig Vi i els Pirineus.