Enginyeria Cerdanya

EFICIÈNCIA · ESTALVI · GESTIÓ AMBIENTAL

 

T’oferim Assessorament i Solucions a les preguntes que fa temps que et fas. 

Vols pagar menys en les factures dels subministraments? T’estàs plantejant instal·lar una font d’energia renovable? Vols reduir la teva dependència energètica? 

Totes aquestes preguntes tenen resposta, i nosaltres som la teva solució. Realitzem els teus Projectes d’Enginyeria i Eficiència energètica a la Cerdanya, Alt Urgell i Pirineu.

Enginyeria Cerdanya

Projectes d'instal·lacions

Estem especialitzats en dur a terme Projectes per a qualsevol tipus d’activitat econòmica i d’altres instal·lacions relacionades. Potenciem l’ús d’energies renovables d’acord amb les recents modificacions energètiques. Eficiència, Estalvi i Sostenibilitat per als teus projectes. 

SOLARINSTALA-min

Energies Renovables

PROJECTE

Electricitat

ELECTRICITAT

CLImatització

ENGINYERIA CERDANYA

ENGINYERIA · PROJECTES · ASSESORAMENT

Coneix els nostres Serveis d’Enginyeria Especialitzada en Energies Renovables, Climatització i Electricitat. Fem de la teva empresa, llar o projecte un espai més eficient i sostenible, estalviant en tots aquells sobrecostos innecessaris.

Alhora, t’oferim estudis d’eficiència energètica amb l’objectiu de reduir el teu consum i la teva despesa energètica.

Disposem de diferents estudis energètics entre els quals trobem Estudis Elèctrics, Estudis Tèrmics i Estudis de Processos de Fabricació per a Empreses. Tots aquests estudis ens permeten saber quin és l’estat actual del teu edifici o instal·lació, saber-ne el consum i el cost econòmic de cada aparell, així com fugues tèrmiques i d’altres factors que poden condicionar el teu consum.

A través del nostre estudi, aconseguirem reduir la teva factura. Identificant i quantificant els punts on es perd energia innecessàriament.

Assesorament energètic

Preguntes freqüents...

Preguntes freqüents...

Realitzem els teus Projectes d’Enginyeria i Assessorament al Territori. Des de Pinergia oferim diferents estudis d’eficiència energètica amb l’objectiu de reduir el teu consum i la teva despesa energètica. 

La instal·lació d’energies renovables permet obtenir energia respectuosa amb el medi ambient i alhora d’una manera més eficient i econòmica si ho comparem amb els subministraments d’energia tradicionals.  Et podem ajudar a fer el pas cap a un model sostenible i eficient. Oferint-te diferents fonts energètiques tèrmiques, i elèctriques.

Nosaltres som la teva resposta. Realitzem els teus Projectes d’Enginyeria i Assessorament al Territori.

Des de Pinergia et podem ajudar a fer el pas cap a un model sostenible i eficient. Oferint-te diferents fonts energètiques tèrmiques, i elèctriques. Valorem les teves necessitats, i t’oferim les solucions que més s’adaptin a tu. 

CONEIX-NOS

973 09 28 28
972 88 23 69info@pinergia.com

-------

Camí Vell de Mussa, 1
MIG VI (Lles de Cerdanya)
25726 (LLEIDA)

-------------

Carrer Higini Rivera, 17 - 1r 1a, 
Puigcerdà, 17520 (GIRONA)

Call Now Button